Ostavite odgovor Otkaži Odgovor. Vaša adresa e -pošte neće biti objavljena.

healthblog

Comments Off on Ostavite odgovor Otkaži Odgovor. Vaša adresa e -pošte neće biti objavljena.

Ostavite odgovor Otkaži Odgovor. Vaša adresa e -pošte neće biti objavljena.

I naravno, kada kupujete vlastitu hranu u supermarketu, možete je sami pripremiti ako iznajmljujete kuću ili stan ili čak kampiranje. Kuhanje vlastitih obroka kad ste na odmoru olakšavaju biljnu na bazi jer imate potpunu kontrolu “, kaže Liz Weiss, MS, RDN, Liz’s Healthy Table.

Pitajte o tome koji su predmeti na biljci dostupni u jelima; U Bangkoku, Tajland, bilo je toliko izbora.

4. Pronađite opcije na temelju biljaka prije nego što mlaz. Prije nego što uopće uđete u avionu, putem interneta pogledajte opcije na biljkama na svom odredištu za odmor. “Potražite restorane u području koje ćete posjetiti koji imaju biljne opcije, tako da već znate gdje možete jesti bez puno gnjavaže. Gotovo svi restorani objavljuju svoje jelovnike na mreži danas “, kaže Jean Maxwell gđa Rd, vlasnik Maxwell Nutricioniranja LLC.

5. Povedite hladnjak. Mali izolirani hladnjak odličan je putnički naglasak za pakiranje vlastitih zdravih opcija zasnovanih na biljkama dok putujete, bilo da se radi o vlakovima, avionima ili automobilima. “Putujem s fantastičnim hladnjakom iz RTIC -a jer to nikada ne želim prepustiti slučajnosti! Napravim nekoliko jela na biljkama prije vremena, a također spakiram stvari poput mlijeka od indijskog oraha, maslaca orašastih plodova, domaćih mješavina staza i pečenih slanutaka, granole bez zrna, voća, domaćih barova granole, hummusa i povrća “, kaže Kellie Blake Rdn, LD , IFNCP Nutrisense Nutrition.

Sve više i više mjesta nudi biljnu ponudu, poput ove pekare u Alpama.

6. Postoji aplikacija za to! Ne zaboravite provjeriti aplikacije kako biste pronašli biljne restorane na cesti. “Kada putujem, oslanjam se na aplikaciju pod nazivom Happy Cow. Happy Cow je aplikacija za korištenje korisnika koja prikazuje sve dostupne vegetarijanske i veganske restorane u vašoj općoj blizini. Čak uključuje savjete, recenzije i fotografije. Ova je aplikacija posebno korisna u zemljama u kojima ne možete govoriti lokalni jezik “, kaže Chris Vogliano, MS, RDN za prehranu naprijed.

Posjetite tržište lokalnih poljoprivrednika kako biste promatrali istinsku kulturu hrane sa biljkom u najboljem redu, kao što je Ovo tržište na Kreti.

7. Jedite poput lokalnog. Nemojte pretpostaviti da vaša odredišna zemlja nema biljne ponude-većina kultura ima biljna jela koja su dio prehrambene tradicije. „Zemlje širom svijeta imaju mnoga jela koja prikazuju povrće koristeći lokalno bilje i začine. Ne bojte se razmotriti što drugi jedu i vidite kako bi to moglo odgovarati biljnoj prehrani. Često ćete otkriti da se mnoga jela poslužena lokalno već uklapaju u biljnu prehranu. Meso se često poslužuje odvojeno s mnoštvom povrća koje možete odabrati! ” Kaže Sherene Chou, MS, RDN. “Pronađite lokalni restoran i istražite njihov jelovnik! Ovo je jedan od mojih najdražih dijelova o putovanjima, jer vjerovali ili ne, možete svugdje pronaći mnoge opcije zasnovane na biljkama! To može biti jednostavna pitanja poput izostavljanja sira na jelu na bazi povrća, ali to je 100 posto moguće! ” Kaže Liz Shaw, MS, RDN, CLT, CPT Shawovih jednostavnih zamjena.

8. Naučite važne riječi o hrani. To može biti korisno kada naručujete u lokalnoj jelo ako znate nekoliko važnih riječi na temelju biljaka. “Ako putujete u zemlji s drugim jezikom, to pomaže ili znati riječ za” vegetarijanac “ili” vegan “, ovisno o vašim potrebama. Ako ste na vrlo nepoznatom teritoriju, također pomaže da lokalno napiše riječ na komadu papira kako biste je mogli pokazati u restoranu koji posjetite. Ovo može pomoći da se osigura da ljudi razumiju vaše prehrambene potrebe “, kaže Ginger Hultin, MS, RDN, iz šampanjca Nutrition.

Za više savjeta o biljnim putovanjima, provjerite:

17 dijetetičarskih savjeta za dobro jedenje na vašem odmoru5 vrući savjeti za zdrav odmor

blog | Putovanja i ture na farmama | Savjeti za hranu i prehranu

Jedna misao na “9 savjeta za putovanja za biljke”

Tyler Johnson kaže: 14. srpnja 2020. u 12:50

To je dobra ideja provjeriti s restoranom prije vremena kako bi se vidjelo ima li opcije temeljenih na biljkama. Jedan od mojih prijatelja je vegan i želio bih biti siguran da može pronaći i hranu koja joj se sviđa. Morat ću istražiti da ako odlučimo isprobati neke restorane tijekom putovanja.

Odgovori View commentave Komentar

Ostavite odgovor Otkaži odgovor

Vaša adresa e -pošte neće biti objavljena. Označena su potrebna polja *

Spremite moje ime, e-poštu i web mjesto u ovom pregledniku, sljedeći put kad komentiram

4 načina jela organskog na proračunskom tostiranom sendviču s morskom slanusom

4 načina jela organskog na sendvičima s morskom salatom od morskog slahujeća tako da ćete na cesti voditi svoju biljnu prehranu. Bez obzira jeste li u avionu, vlaku ili automobilu, ponekad može biti izazovno pronaći zdravu, cijelu biljnu hranu na vašem putu-posebno kada ste na udaljenim…” name=”/H2> 4 načina jela organskog na sendvičima s morskom salatom od morskog slahujeća tako da ćete na cesti voditi svoju biljnu prehranu. Bez obzira jeste li u avionu, vlaku ili automobilu, ponekad može biti izazovno pronaći zdravu, cijelu biljnu hranu na vašem putu-posebno kada ste na udaljenim…”> /H2> 4 načina jela organskog na sendvičima s morskom salatom od morskog slahujeća

tako da ćete na cesti voditi svoju biljnu prehranu. Bez obzira jeste li u avionu, vlaku ili automobilu, ponekad može biti izazovno pronaći zdravu, cijelu biljnu hranu na vašem putu-posebno kada ste na udaljenim mjestima ili u kulturama i regijama koje vole meso. Putovao sam po cijelom svijetu i znam koliko to može biti teško. Dobra vijest je da jedenje na bazi biljaka raste, a veganske opcije su široko dostupne u Sjedinjenim Državama, kao i Europi. A neke su kulture uvijek bile prilagođenije biljkama (to ste vi, Tajland, na slici gore, i Grčka!). Ipak, pomaže biti što spremniji kako biste mogli uživati u svojoj lokalnoj kulturi hrane, a pritom se još uvijek osjećate zdravo, sretno i zadovoljno. Zbog toga sam zamolio neke od mojih najdražih stručnjaka za prehranu da se odvagaju na njihovim vrhunskim savjetima za putovanja testoy mišljenja koristan izvor sa sjedištem u biljkama.

ura! Pješačim u Dolomitima, Italiji dok jedem prehranu na biljci do kraja!

9 savjeta za putovanja za biljne jedenje

Uživajte u lokalnoj kulturi biljne hrane koja je dio svake regije, takve kao jela citrusa na Siciliji.

1. Plan za biljke. Najbolje je da svoje putovanje prepunite malo promišljenog planiranja. „Da biste osigurali da imate zdravu hranu u kojoj uživate u tome što ispunjavaju svoje prehrambene postavke, spakirajte grickalice sa sobom na putu ili da biste nastavili avion. Iako ne možete donijeti pića, ne sprečava vas da imate hranu, iako biste trebali provjeriti kod zrakoplovnih kompanija za međunarodna pravila putovanja. Također je korisno planiranje unaprijed do vašeg odredišta. Hoćete li u hotelskoj sobi imati pristup mini hladnjaku ili mikrovalnoj pećnici? Je li uključen kontinentalni doručak? Ili ćete imati pristup punoj kuhinji u kući za iznajmljivanje? Donošenje hrane sa sobom ili zgrabiti neke predmete iz trgovine prehrambenim proizvodima može biti korisno za zadovoljavanje vaših potreba i izbjegavati da morate jesti sva tri obroka dnevno. Pokušajte potražiti restorane u vašoj blizini kako biste pronašli mjesta na kojima možete pronaći odlična biljna obroka! ” Kaže Margaux Empey, MPH, rd off the Vine prehrane.

Pogledajte možete li pripremiti neke svoje obroke; Evo doručka u kojem sam uživao u svom iznajmljenom stanu dok sam posjetio Italiju.

2. Spakirajte neke biljke. Mora se uvijek donijeti nekoliko hranjivih sastojaka, zadovoljavajući biljni grickalice zajedno s vama. “Spakiram orašaste plodove, sušeno voće i prehrambene šipke (Kind Pops Barovi ili Lara) dok putujem. Brzo izrađuju između grickalica za dugačka putovanja i spašavaju me od kupnje skupe aerodromske hrane “, kaže Lisa, Andrews, RDN iz Soundbites Nutrition-a. „Najbolje grickalice za putovanja su Gogo Stickes! Osim što su ukusni, oni su prijenosni, bez nereda i svaki 3,2 oz. Torba pruža 3 grama vlakana “, kaže Wendy Kaplan, MS, RDN, CDN of Food4Health. “Spakiram kutiju za ručak za ručak čvrstih grickalica na bazi biljaka za avion i gurnem je u svoj rušenje. Cijelo žitarice suknje, pistacije, grožđe, datumi, škljocanje graška, pečena slanutak i lara barovi “, kaže Kristine Duncan, MS, RDN, CDE iz Veg Girl Rd.

Udala u lokalni supermarket kako bi uistinu doživjela drugu kulturu hrane , kao i lov na biljne opcije, poput ovih u Švedskoj.

3. Pratite supermarket. Neke od najboljih biljnih opcija koje ćete pronaći su u lokalnom supermarketu, uključujući mesne alternative, staklenke impulsa, proizvode i grickalice. „Obožavam provjeravati nove supermarkete tijekom putovanja. Toliko je zanimljivo vidjeti različite proizvode i regionalne specijalne hrane koje nude. Ako putujete unutar Sjedinjenih Država, brzo internetsko pretraživanje može vam pružiti najbliže podatke o trgovini. Ako putujete na međunarodnoj razini, pitajte se. Pitajte mještane ili vaš putnički vodič u kojem je najbliža trgovina prehrambenih proizvoda ili koje su najbolje opcije za kupnju svježe hrane “, kaže Patricia Bannan, MS, RDN. “Supermarketi, poput tržišta lokalnih poljoprivrednika, ne prodaju samo ono što se uzgaja lokalno, prodaju ono što mještani vole jesti. Ako ste u supermarketu New England, velike su šanse da ćete pronaći dosta namirnica koja je jedinstvena i različita od onih koje se prodaju u Južnoj Karolini. I naravno, kada kupujete vlastitu hranu u supermarketu, možete je sami pripremiti ako iznajmljujete kuću ili stan ili čak kampiranje. Kuhanje vlastitih obroka kad ste na odmoru olakšavaju biljnu na bazi jer imate potpunu kontrolu “, kaže Liz Weiss, MS, RDN, Liz’s Healthy Table.

Pitajte o tome koji su predmeti na biljci dostupni u jelima; U Bangkoku, Tajland, bilo je toliko izbora.

4. Pronađite opcije na temelju biljaka prije nego što mlaz. Prije nego što uopće uđete u avionu, putem interneta pogledajte opcije na biljkama na svom odredištu za odmor. “Potražite restorane u području koje ćete posjetiti koji imaju biljne opcije, tako da već znate gdje možete jesti bez puno gnjavaže. Gotovo svi restorani objavljuju svoje jelovnike na mreži danas “, kaže Jean Maxwell gđa Rd, vlasnik Maxwell Nutricioniranja LLC.

5. Povedite hladnjak. Mali izolirani hladnjak odličan je putnički naglasak za pakiranje vlastitih zdravih opcija zasnovanih na biljkama dok putujete, bilo da se radi o vlakovima, avionima ili automobilima. “Putujem s fantastičnim hladnjakom iz RTIC -a jer to nikada ne želim prepustiti slučajnosti! Napravim nekoliko jela na biljkama prije vremena, a također spakiram stvari poput mlijeka od indijskog oraha, maslaca orašastih plodova, domaćih mješavina staza i pečenih slanutaka, granole bez zrna, voća, domaćih barova granole, hummusa i povrća “, kaže Kellie Blake Rdn, LD , IFNCP Nutrisense Nutrition.

Sve više i više mjesta nudi biljnu ponudu, poput ove pekare u Alpama.

6. Postoji aplikacija za to! Ne zaboravite provjeriti aplikacije kako biste pronašli biljne restorane na cesti. “Kada putujem, oslanjam se na aplikaciju pod nazivom Happy Cow. Happy Cow je aplikacija za korištenje korisnika koja prikazuje sve dostupne vegetarijanske i veganske restorane u vašoj općoj blizini. Čak uključuje savjete, recenzije i fotografije. Ova je aplikacija posebno korisna u zemljama u kojima ne možete govoriti lokalni jezik “, kaže Chris Vogliano, MS, RDN za prehranu naprijed.

Posjetite tržište lokalnih poljoprivrednika kako biste promatrali istinsku kulturu hrane sa biljkom u najboljem redu, kao što je Ovo tržište na Kreti.

7. Jedite poput lokalnog. Nemojte pretpostaviti da vaša odredišna zemlja nema biljne ponude-većina kultura ima biljna jela koja su dio prehrambene tradicije. „Zemlje širom svijeta imaju mnoga jela koja prikazuju povrće koristeći lokalno bilje i začine. Ne bojte se razmotriti što drugi jedu i vidite kako bi to moglo odgovarati biljnoj prehrani. Često ćete otkriti da se mnoga jela poslužena lokalno već uklapaju u biljnu prehranu. Meso se često poslužuje odvojeno s mnoštvom povrća koje možete odabrati! ” Kaže Sherene Chou, MS, RDN. “Pronađite lokalni restoran i istražite njihov jelovnik! Ovo je jedan od mojih najdražih dijelova o putovanjima, jer vjerovali ili ne, možete svugdje pronaći mnoge opcije zasnovane na biljkama! To može biti jednostavna pitanja poput izostavljanja sira na jelu na bazi povrća, ali to je 100 posto moguće! ” Kaže Liz Shaw, MS, RDN, CLT, CPT Shawovih jednostavnih zamjena.

8. Naučite važne riječi o hrani. To može biti korisno kada naručujete u lokalnoj jelo ako znate nekoliko važnih riječi na temelju biljaka. “Ako putujete u zemlji s drugim jezikom, to pomaže ili znati riječ za” vegetarijanac “ili” vegan “, ovisno o vašim potrebama. Ako ste na vrlo nepoznatom teritoriju, također pomaže da lokalno napiše riječ na komadu papira kako biste je mogli pokazati u restoranu koji posjetite. Ovo može pomoći da se osigura da ljudi razumiju vaše prehrambene potrebe “, kaže Ginger Hultin, MS, RDN, iz šampanjca Nutrition.

Za više savjeta o biljnim putovanjima, provjerite:

17 dijetetičarskih savjeta za dobro jedenje na vašem odmoru5 vrući savjeti za zdrav odmor

blog | Putovanja i ture na farmama | Savjeti za hranu i prehranu

Jedna misao na “9 savjeta za putovanja za biljke”

Tyler Johnson kaže: 14. srpnja 2020. u 12:50

To je dobra ideja provjeriti s restoranom prije vremena kako bi se vidjelo ima li opcije temeljenih na biljkama. Jedan od mojih prijatelja je vegan i želio bih biti siguran da može pronaći i hranu koja joj se sviđa. Morat ću istražiti da ako odlučimo isprobati neke restorane tijekom putovanja.

Odgovori View commentave Komentar

Ostavite odgovor Otkaži odgovor

Vaša adresa e -pošte neće biti objavljena. Označena su potrebna polja *

Spremite moje ime, e -poštu i web mjesto u ovom pregledniku sljedeći put kad komentiram

Klasični pečeni klinovi slatkog krumpira

Sharon Palmer

Objavljeno 22. svibnja 2021

Ažurirano 24. svibnja 2021

· Recept

Ako volite klinove s pečenim slatkim krumpirom, svakako biste trebali naučiti kako ih učiniti zdravim Put sebe. Nema potrebe za dubokim prženim klinovima od slatkog krumpira, samo ih narežite, natapajte s evoom i začinima, a pecite ih u pećnici do zlatno smeđe i ukusne. Ovaj recept za klasične pečene klinove od slatkog krumpira može se upariti s gotovo bilo kojim jelom kako bi se stvorio zadovoljavajući obrok: srdačna salata, zdjela za zrno, sendviči, tacos i još mnogo toga. Ova prekrasna povrća živopisne boje može se pržiti u samo 30 minuta. Isprobajte različite vrste slatkog krumpira (japanski, ljubičasta ili tradicionalna narančasto-lagana) za veću raznolikost. Sa samo 4 sastojka, ne uključujući nekoliko ostava, okrenite se ovom klasičnom receptu bez glutena za klasične pečene klinove slatkog krumpira u bilo kojem trenutku u tjednu!

Ovaj recept sadrži prekrasan, svježi slatki krumpir , češnjak, bilje, balzamični ocat i ekstra djevičansko maslinovo ulje. Ovdje dijelim svojih najboljih 5 načina za korištenje slatkog krumpira.

Napravite veliku seriju ovih zaraznih klinova s pečenim slatkim krumpirom!

Klasični klinovi s pečenim slatkim krumpirom

(2 (2 Glasovi, prosjek: 5,00 od 5) Utovarivanje …

5 iz 2 recenzije

Autor: Dieticant s pogonom na biljku · Recept

Ako volite prženi klinovi od slatkog krumpira, trebali biste Definitivno naučite kako ih sami učiniti zdravim putem. Nema potrebe za dubokim prženim klinovima od slatkog krumpira, samo ih narežite, natapajte s evoom i začinima, a pecite ih u pećnici do zlatno smeđe i ukusne. Ovaj recept za klasične pečene klinove od slatkog krumpira može se upariti s gotovo bilo kojim jelom kako bi se stvorio zadovoljavajući obrok: srdačna salata, zdjela za zrno, sendviči, tacos i još mnogo toga.

Contents